Rehabilitació Cal Padró, masia rural, AGUILÓ Rehabilitació d'ún àtic de 130m², TIVISSA Ampliació i remunta de 145 m² de taller mecànic. CORBERA D'EBRE Canvi d'ús en magatzem de 75m² per a nou Habitatge, AGUILÓ Disseny de la pàgina web d'ESPAISMÈDICS Disseny de la pàgina web de RADDI ARQUITECTES Disseny gràfic. Invitacions Gran rehabilitació en Hab. Unifamiliar tester de 265 m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar en edificació testera, de 250m², RASQUERA Habitatge Unifamiliar entre mitgeres de 335 m², LA SERRA D'ALMOS Habitatge Unifamiliar entre mitgeres, de 180m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar tester de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Imatge corporativa i disseny d'etiquetes. CELLER CEDÓ ANGUERA Nova aula d'entorn rural de 220 m². RIBERA D'EBRE Nova Clínica Veterinària en planta baixa. ULLDECONA Nova Conselleria de Medi Ambient. PALMA DE MALLORCA Nova Passarel, la de vianants, TIVISSA Nova zona esportiva. BARCELONA Ponència raddiARQUITECTES Escola Sert - COAC Tarragona. 2016 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2008 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2009 Proposta nova façana interior del CELLER CEDÓ ANGUERA Reconversió d'antic corral de 305m² en Habitatge, LES PILES Reconversió d'antic corral en Habitatge de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Reconversió d'antic magatzem en Hotel Rural de 790m², PRATDIP Reconversió de magatzem de 175m² en Habitatge Unifamiliar, ALBIÓ Reforma d'habitatge existent + llicència d'activitat - Per a la nova clínica dental ´Mint´, situada a hospitalet de l´nfant Reforma i disseny de cuina en Habitatge Unifamiliar, TIVISSA Reforma i interiorisme en un centre de fisioestètica, BARCELONA Reforma interior d'un pis a l'Eixample Esquerre, BARCELONA Reforma interior en bany i vestidor, en un pis a Gran Via, BARCELONA

Habitatge Unifamiliar tester de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT

HABITATGE UNIFAMILIAR TESTER DE 250m² AL MUNICIPI DE STA. COLOMA DE QUERALT

Any: 2010
Ubicació: Santa Coloma de Queralt – Tarragona
Client: Privat Superfície: 250 m²
Equip: raddi ARQUITECTES

La reforma del present habitatge unifamiliar a Sta. Coloma de Queralt té como a objectiu oferir una nova distribució en cada planta, eliminant les antigues divisions interiors, per obtenir espais més amplis i lluminosos.

Actualment l'habitatge no té zona principal, sinó que a través d'un llarg passadís es dóna accés a les diferents peces. L'actual intervenció eliminarà aquest passsadís i col·locarà al centre la sala d'estar-menjador, que serà la peça clau per articular la rest d'estances.

Aquest és un projecte low-cost que utilitza materials de baix preu i realitza les mínimes intervencions necessàries per poder transformar l'habitatge amb unes estances molt més agradables i lluminoses.