Rehabilitació Cal Padró, masia rural, AGUILÓ Rehabilitació d'ún àtic de 130m², TIVISSA Ampliació i remunta de 145 m² de taller mecànic. CORBERA D'EBRE Canvi d'ús en magatzem de 75m² per a nou Habitatge, AGUILÓ Disseny de la pàgina web d'ESPAISMÈDICS Disseny de la pàgina web de RADDI ARQUITECTES Disseny gràfic. Invitacions Gran rehabilitació en Hab. Unifamiliar tester de 265 m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar en edificació testera, de 250m², RASQUERA Habitatge Unifamiliar entre mitgeres de 335 m², LA SERRA D'ALMOS Habitatge Unifamiliar entre mitgeres, de 180m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar tester de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Imatge corporativa i disseny d'etiquetes. CELLER CEDÓ ANGUERA Nova aula d'entorn rural de 220 m². RIBERA D'EBRE Nova Clínica Veterinària en planta baixa. ULLDECONA Nova Conselleria de Medi Ambient. PALMA DE MALLORCA Nova Passarel, la de vianants, TIVISSA Nova zona esportiva. BARCELONA Ponència raddiARQUITECTES Escola Sert - COAC Tarragona. 2016 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2008 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2009 Proposta nova façana interior del CELLER CEDÓ ANGUERA Reconversió d'antic corral de 305m² en Habitatge, LES PILES Reconversió d'antic corral en Habitatge de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Reconversió d'antic magatzem en Hotel Rural de 790m², PRATDIP Reconversió de magatzem de 175m² en Habitatge Unifamiliar, ALBIÓ Reforma d'habitatge existent + llicència d'activitat - Per a la nova clínica dental ´Mint´, situada a hospitalet de l´nfant Reforma i disseny de cuina en Habitatge Unifamiliar, TIVISSA Reforma i interiorisme en un centre de fisioestètica, BARCELONA Reforma interior d'un pis a l'Eixample Esquerre, BARCELONA Reforma interior en bany i vestidor, en un pis a Gran Via, BARCELONA

Proposta nova façana interior del CELLER CEDÓ ANGUERA

CELLER CEDÓ ANGUERA - NOVA IMATGE DE LA FAÇANA INTERIOR DEL CELLER, LA SERRA D'ALMOS (TIVISSA)

Any: 2006
Ubicació: La Serra d'Almos (Tivissa) – Tarragona
Client: Privat
Superfície: 130 m²
Equip: raddiARQUITECTES 

Aquesta és una intervenció parcial en el Celler Cedó Anguera de la Serra d'Almos.

El projecte del Celler preveia una façana interior de doble alçada tractada gairebé com si fos una mitgera, doncs només tenia un parell d'obertures, tapades amb pavés i la porta d'accés a la planta primera.

El que va proposar l'equip de raddiarquitectes va ser donar-li totalment la volta al concepte inicial que es tenia sobre aquesta façana interior, convertint-la així amb una façana més del Celler i fins i tot la més important ja que és la que comunica l'espai de la planta primera amb tota l'activitat del celler, podent contemplar el que està passant en tot moment.

Així doncs es van plantejar tres noves obertures de grans dimensions donada l'escala que té aquesta façana. Fins i tot els marcs de les finestres es plantegen com elements contundents per tal d'enfatitzar encara més la presència d'aquestes noves finestres en la composició global de l'alçat.