Laura Pallisé i Cristina Roca sòcies fundadores de raddi ARQUITECTES, un estudi professional d’arquitectura format per arquitectes i col·laboradors d’altres disciplines que junts oferim un projecte complet i ajustat a les necessitats de cada client i espai. Els nostres principals treballs se centren en rehabilitacions d’antics edificis, arquitectura de nova creació, disseny gràficdisseny web i interiorisme, així com d'altres tràmits com: Cèdules d'Habitabilitat, Certificats Energètics, Llicències d'Activitat, ITE Inspecció Tècnica d' Edificis, Legalitzacions...

El nostre objectiu és oferir projectes fets a mida, adaptats i personalitzats a cada client, valorant fonamentalment l’arquitectura eco-sostenible i buscant les alternatives energètiques més rendibles en cada cas, prioritzant edificis de baix consum energètic (nZEB – nearly Zero Energy Buildings).

Laura Pallisé Salvat, Arquitecta per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona i col·legiada al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya. Durant alguns anys treballa a l’estudi de l’Arquitecte Borja Carreras i Dora Castellà on realitza projectes de petita i gran escala, des de la redacció d’Obres d’Interiorisme fins la realització de Projectes d’Urbanisme i Plans Parcials com el del Port de Badalona. Finalitzats els estudis l’any 2005, amb una qualificació d’excel·lent en el Projecte Final de Carrera, s’incorpora a l’estudi d’arquitectura de la ciutat de Barcelona: AIA – Activitats Instal·lacions Arquitectòniques amb el professor Albert Salazar i Joan Carles Navarro amb qui adquireix un gran rigor professional. Actualment forma part de l’estudi de l’Arquitecte Enric Noëlle amb qui realitza projectes de diferents escales i on està aprofundint en la redacció i execució de Projectes Sanitaris i Clíniques Dentals.  Paral·lelament l’any 2006 crea el seu propi estudi on començarà a treballar amb l’Arquitecta i sòcia actual Cristina Roca.

Cristina Roca Mestres, Arquitecta per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona i col·legiada al Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya. Durant l'any 2003, treballa al despatx de l’Arquitecte Rafel Macià Tort. Els següents anys, compaginant amb els estudis, desenvolupa projectes de petita i gran escala, al despatx AKM22 Arquitecture and Enginering Projects, a Barcelona. L'any 2006 entra a formar prat de l'estudi d'arquitectura, Vidal i Solanes Aquitectes, amb l'Arquitecta Anna Vidal i Oriol Solanes, on col·labora en concursos i en projectes de redacció i execució d’obra, adquirint una gran experiència professional. Actualment té el seu propi estudi on treballa amb l’Arquitecta i sòcia Laura Pallisé.

Alguns col·laboradors: 
NDVAssociats - Càlcul d'estructures - http://www.ndvassociats.com
Empedrats Mestres - Prefabricats en Pedra Natural - http://www.empedratsmestres.com
Carolina Alonso - Arquitecta - Eficiència i estalvi Energètic
Meritxell Bringué Servent – Arquitecta Tècnica - Amidaments i Pressupostos
Vicenç Pontnou Foix - Arquitecte Tècnic
Joan Josep Rodríguez - Arquitec Tècnic