Rehabilitació Cal Padró, masia rural, AGUILÓ Rehabilitació d'ún àtic de 130m², TIVISSA Ampliació i remunta de 145 m² de taller mecànic. CORBERA D'EBRE Canvi d'ús en magatzem de 75m² per a nou Habitatge, AGUILÓ Disseny de la pàgina web d'ESPAISMÈDICS Disseny de la pàgina web de RADDI ARQUITECTES Disseny gràfic. Invitacions Gran rehabilitació en Hab. Unifamiliar tester de 265 m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar en edificació testera, de 250m², RASQUERA Habitatge Unifamiliar entre mitgeres de 335 m², LA SERRA D'ALMOS Habitatge Unifamiliar entre mitgeres, de 180m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar tester de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Imatge corporativa i disseny d'etiquetes. CELLER CEDÓ ANGUERA Nova aula d'entorn rural de 220 m². RIBERA D'EBRE Nova Clínica Veterinària en planta baixa. ULLDECONA Nova Conselleria de Medi Ambient. PALMA DE MALLORCA Nova Passarel, la de vianants, TIVISSA Nova zona esportiva. BARCELONA Ponència raddiARQUITECTES Escola Sert - COAC Tarragona. 2016 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2008 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2009 Proposta nova façana interior del CELLER CEDÓ ANGUERA Reconversió d'antic corral de 305m² en Habitatge, LES PILES Reconversió d'antic corral en Habitatge de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Reconversió d'antic magatzem en Hotel Rural de 790m², PRATDIP Reconversió de magatzem de 175m² en Habitatge Unifamiliar, ALBIÓ Reforma d'habitatge existent + llicència d'activitat - Per a la nova clínica dental ´Mint´, situada a hospitalet de l´nfant Reforma i disseny de cuina en Habitatge Unifamiliar, TIVISSA Reforma i interiorisme en un centre de fisioestètica, BARCELONA Reforma interior d'un pis a l'Eixample Esquerre, BARCELONA Reforma interior en bany i vestidor, en un pis a Gran Via, BARCELONA

Reforma i interiorisme en un centre de fisioestètica, BARCELONA

FISIOESTÈTICA ARIBAU 300 - REFORMA I INTERIORISME EN UN CENTRE DE FISIOTERÀPIA I ESTÈTICA A BARCELONA

Any: 2008
Ubicació: Barcelona
Client: Privat
Superfície: 95m²
Equip: raddi ARQUITECTES

www.fisioesteticaribau.com

En el local de nova creació, raddi arquitectes ha realitzat una reforma senzilla i sobretot funcional per a l’activitat que s’hi desenvolupa.
S’han compartimentat els espais per les diferents sales de tractament aprofitant al màxim la llum natural.
Així doncs, s’opta per fer un volum principal, que funciona com a aparador i alhora com a difusor de la llum cap a l’interior, mitjançant una tarja de vidre situada en la part superior, aconseguint d’aquesta manera major lluminositat en tot l’establiment comercial.