Rehabilitació Cal Padró, masia rural, AGUILÓ Rehabilitació d'ún àtic de 130m², TIVISSA Ampliació i remunta de 145 m² de taller mecànic. CORBERA D'EBRE Canvi d'ús en magatzem de 75m² per a nou Habitatge, AGUILÓ Disseny de la pàgina web d'ESPAISMÈDICS Disseny de la pàgina web de RADDI ARQUITECTES Disseny gràfic. Invitacions Gran rehabilitació en Hab. Unifamiliar tester de 265 m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar en edificació testera, de 250m², RASQUERA Habitatge Unifamiliar entre mitgeres de 335 m², LA SERRA D'ALMOS Habitatge Unifamiliar entre mitgeres, de 180m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar tester de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Imatge corporativa i disseny d'etiquetes. CELLER CEDÓ ANGUERA Nova aula d'entorn rural de 220 m². RIBERA D'EBRE Nova Clínica Veterinària en planta baixa. ULLDECONA Nova Conselleria de Medi Ambient. PALMA DE MALLORCA Nova Passarel, la de vianants, TIVISSA Nova zona esportiva. BARCELONA Ponència raddiARQUITECTES Escola Sert - COAC Tarragona. 2016 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2008 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2009 Proposta nova façana interior del CELLER CEDÓ ANGUERA Reconversió d'antic corral de 305m² en Habitatge, LES PILES Reconversió d'antic corral en Habitatge de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Reconversió d'antic magatzem en Hotel Rural de 790m², PRATDIP Reconversió de magatzem de 175m² en Habitatge Unifamiliar, ALBIÓ Reforma d'habitatge existent + llicència d'activitat - Per a la nova clínica dental ´Mint´, situada a hospitalet de l´nfant Reforma i disseny de cuina en Habitatge Unifamiliar, TIVISSA Reforma i interiorisme en un centre de fisioestètica, BARCELONA Reforma interior d'un pis a l'Eixample Esquerre, BARCELONA Reforma interior en bany i vestidor, en un pis a Gran Via, BARCELONA

Reforma interior d'un pis a l'Eixample Esquerre, BARCELONA

REFORMA INTERIOR D'UN PIS A L'EIXAMPLE ESQUERRE DE LA CIUTAT DE BARCELONA

Any: 2010
Ubicació: Barcelona
Client: Privat
Superfície: 110 m²
Equip: raddiARQUITECTES

Aquesta és una reforma integral d'un pis situat a l'Eixample Esquerre de Barcelona.

Una reforma que reubicarà les principals estances, com la cuina i els banys, amb la conseqüent modificació que comporta de totes les instal·lacions existents.

Els tres dormitoris es situaran donant al pati interior. A la zona central s'hi col·locaran les zones d'aigües com cuina i banys i la sala-menjador es situarà donant a la façana principal. La cuina tindrà accés des de la mateixa sala i donarà també a la façana principal, a una petita terrassa, millorant molt les condicions d'il·luminació i ventilació natural, respecte a la cuina anterior.

Els materials utilitzats en la reforma seran materials innovadors. Es col·locarà calefacció per terra radiant d'aigua i tot el paviment del pis serà de microciment, amb una alfombra de paviment hidràulic a la cuina.

Amb tots aquests canvis el pis canvia radicalment de com era inicialment, passant a ser un pis molt més lluminós i amb uns espais més oberts.