Ampliació i remunta de 145 m² de taller mecànic. CORBERA D'EBRE Canvi d'ús en magatzem de 75m² per a nou Habitatge, AGUILÓ Disseny de la pàgina web d'ESPAISMÈDICS Disseny de la pàgina web de RADDI ARQUITECTES Disseny gràfic. Invitacions Gran rehabilitació en Hab. Unifamiliar tester de 265 m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar en edificació testera, de 250m², RASQUERA Habitatge Unifamiliar entre mitgeres de 335 m², LA SERRA D'ALMOS Habitatge Unifamiliar entre mitgeres, de 180m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar tester de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Imatge corporativa i disseny d'etiquetes. CELLER CEDÓ ANGUERA Nova aula d'entorn rural de 220 m². RIBERA D'EBRE Nova Clínica Veterinària en planta baixa. ULLDECONA Nova Conselleria de Medi Ambient. PALMA DE MALLORCA Nova Passarel, la de vianants, TIVISSA Nova zona esportiva. BARCELONA Ponència raddiARQUITECTES Escola Sert - COAC Tarragona. 2016 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2008 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2009 Proposta nova façana interior del CELLER CEDÓ ANGUERA Reconversió d'antic corral de 305m² en Habitatge, LES PILES Reconversió d'antic corral en Habitatge de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Reconversió d'antic magatzem en Hotel Rural de 790m², PRATDIP Reconversió de magatzem de 175m² en Habitatge Unifamiliar, ALBIÓ Reforma d'habitatge existent + llicència d'activitat - Per a la nova clínica dental ´Mint´, situada a hospitalet de l´nfant Reforma i disseny de cuina en Habitatge Unifamiliar, TIVISSA Reforma i interiorisme en un centre de fisioestètica, BARCELONA Reforma interior d'un pis a l'Eixample Esquerre, BARCELONA Reforma interior en bany i vestidor, en un pis a Gran Via, BARCELONA Rehabilitació d'ún àtic de 130m², TIVISSA Rehabilitació Cal Padró, masia rural, AGUILÓ

Disseny de la pàgina web d'ESPAISMÈDICS

ESPAISMEDICS. DISSENY DE LA PÀGINA WEB

Disseny web, realització del logotip i la imatge corporativa de l'empresa.
Any: 2012
Equip: raddi ARQUITECTES.
Link: www.espaismedics.com

Consulta'ns:  info@raddiarquitectes.com

Espaismèdics és un estudi d'arquitectura especialitzat en la transformació i adequació de centres relacionats amb la salut: consultoris mèdics, quiròfans, clíniques dentals, oftalmològiques, clíniques dermatològiques, centres de rehabilitació i centres de terapies integrals.

L'empresa volia fer-se un lloc en el món web, per poder mostrar els seus treballs i poder arribar als clients de manera clara i directa.

La web que se'ls hi ha dissenyat pretèn ser una pàgina molt clara, on s'expliquen els principals objectius de l'empresa i on es poden visualitzar els principals treballs realitzats.

Al mateix temps s'ha dissenyat el logo de l'empesa, seguint les idees inicials que ens plantejaven.

Thumbnails:

TermThumbnail