Ampliació i remunta de 145 m² de taller mecànic. CORBERA D'EBRE Canvi d'ús en magatzem de 75m² per a nou Habitatge, AGUILÓ Disseny de la pàgina web d'ESPAISMÈDICS Disseny de la pàgina web de RADDI ARQUITECTES Disseny gràfic. Invitacions Gran rehabilitació en Hab. Unifamiliar tester de 265 m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar en edificació testera, de 250m², RASQUERA Habitatge Unifamiliar entre mitgeres de 335 m², LA SERRA D'ALMOS Habitatge Unifamiliar entre mitgeres, de 180m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar tester de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Imatge corporativa i disseny d'etiquetes. CELLER CEDÓ ANGUERA Nova aula d'entorn rural de 220 m². RIBERA D'EBRE Nova Clínica Veterinària en planta baixa. ULLDECONA Nova Conselleria de Medi Ambient. PALMA DE MALLORCA Nova Passarel, la de vianants, TIVISSA Nova zona esportiva. BARCELONA Ponència raddiARQUITECTES Escola Sert - COAC Tarragona. 2016 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2008 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2009 Proposta nova façana interior del CELLER CEDÓ ANGUERA Reconversió d'antic corral de 305m² en Habitatge, LES PILES Reconversió d'antic corral en Habitatge de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Reconversió d'antic magatzem en Hotel Rural de 790m², PRATDIP Reconversió de magatzem de 175m² en Habitatge Unifamiliar, ALBIÓ Reforma d'habitatge existent + llicència d'activitat - Per a la nova clínica dental ´Mint´, situada a hospitalet de l´nfant Reforma i disseny de cuina en Habitatge Unifamiliar, TIVISSA Reforma i interiorisme en un centre de fisioestètica, BARCELONA Reforma interior d'un pis a l'Eixample Esquerre, BARCELONA Reforma interior en bany i vestidor, en un pis a Gran Via, BARCELONA Rehabilitació d'ún àtic de 130m², TIVISSA Rehabilitació Cal Padró, masia rural, AGUILÓ

Habitatge Unifamiliar entre mitgeres, de 180m², TIVISSA

HABITATGE UNIFAMILIAR ENTRE MITGERES, DE 180m² AL MUNICIPI DE TIVISSA

Ubicació: Tivissa – Tarragona
Client: Privat
Superfície: 180 m²
Equip: raddi ARQUITECTES

Projecte d'habitatge unifamiliar al casc antic de Tivissa. Dins un teixit dens, i amb una crugia entre mitgeres de 4཮m, es busca crear espais oberts i aprofitar al màxim l'espai exterior creat ara mateix per un petit pati en desús al qual només s'hi té accés des de l'actual estable situat a la planta semisoterrani-2.

L'habitatge consta de tan sols 35m² per planta. Actualment sent habitables la planta baixa, la primera i la segona.

La nova proposta pretén aprofitar la totalitat de les plantes i alliberar al màxim els espais, de manera que la relació entre ells es vegi articulada per l'escala de comunicació.  Així doncs per poder gaudir de l'espai exterior se li donarà un gir a les estances de dia, ubicant la cuina a la planta semisoterrani-1, entre la planta-2 i la planta baixa, tenint accés, d'aquesta manera, a la nova terrassa que es crea en aquesta planta.

La búsqueda de la llum i la radiació solar a la majoria de les estances, juntament amb l'amplitud dels espais, són els criteris fonamentals d'aquesta intervenció.

TermThumbnail