Rehabilitació Cal Padró, masia rural, AGUILÓ Rehabilitació d'ún àtic de 130m², TIVISSA Ampliació i remunta de 145 m² de taller mecànic. CORBERA D'EBRE Canvi d'ús en magatzem de 75m² per a nou Habitatge, AGUILÓ Disseny de la pàgina web d'ESPAISMÈDICS Disseny de la pàgina web de RADDI ARQUITECTES Disseny gràfic. Invitacions Gran rehabilitació en Hab. Unifamiliar tester de 265 m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar en edificació testera, de 250m², RASQUERA Habitatge Unifamiliar entre mitgeres de 335 m², LA SERRA D'ALMOS Habitatge Unifamiliar entre mitgeres, de 180m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar tester de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Imatge corporativa i disseny d'etiquetes. CELLER CEDÓ ANGUERA Nova aula d'entorn rural de 220 m². RIBERA D'EBRE Nova Clínica Veterinària en planta baixa. ULLDECONA Nova Conselleria de Medi Ambient. PALMA DE MALLORCA Nova Passarel, la de vianants, TIVISSA Nova zona esportiva. BARCELONA Ponència raddiARQUITECTES Escola Sert - COAC Tarragona. 2016 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2008 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2009 Proposta nova façana interior del CELLER CEDÓ ANGUERA Reconversió d'antic corral de 305m² en Habitatge, LES PILES Reconversió d'antic corral en Habitatge de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Reconversió d'antic magatzem en Hotel Rural de 790m², PRATDIP Reconversió de magatzem de 175m² en Habitatge Unifamiliar, ALBIÓ Reforma d'habitatge existent + llicència d'activitat - Per a la nova clínica dental ´Mint´, situada a hospitalet de l´nfant Reforma i disseny de cuina en Habitatge Unifamiliar, TIVISSA Reforma i interiorisme en un centre de fisioestètica, BARCELONA Reforma interior d'un pis a l'Eixample Esquerre, BARCELONA Reforma interior en bany i vestidor, en un pis a Gran Via, BARCELONA

Disseny de la pàgina web de RADDI ARQUITECTES

RADDI ARQUITECTES. DISSENY DE LA PÀGINA WEB

Disseny web, realització del logotip i la imatge corporativa de l'empresa.

Any: 2011
Equip: raddi ARQUITECTES.
Consulta'ns:  info@raddiarquitectes.com

Aquesta és la web inicial de raddiarquitectes, una web dinàmica creada amb Dreamweaver i Flash.

Inicialment vam realitzar un gran esforç per crear una web senzilla, amb cert disseny i que incorporés cert moviment, per això la creació d'animacions amb Flash i la utilització d'imatges de substitució.

Volíem que fos una web clara i entenedora, on es puguéssin mostrar tota la varietat de projectes que el nostre estudi realitza, separats segons els diferents temes que a més dónen nom a la nostra empresa raddi: rehabilitació, arquitectura, disseny, disseny web i interiorisme.

El resultat que vam obtenir ens va satisfer, tot i que la plataforma Flash ens impedia que la web fos visible als ordenadors que no tinguéssin la última versió o als smartphones. És per això que s'ha redissenyat la web, partint de les mateixes bases però fent-la visible en tots els sistemes. (El resultat és la web que esteu presenciant en aquests moments).

Thumbnails:

TermThumbnail