Rehabilitació Cal Padró, masia rural, AGUILÓ Rehabilitació d'ún àtic de 130m², TIVISSA Ampliació i remunta de 145 m² de taller mecànic. CORBERA D'EBRE Canvi d'ús en magatzem de 75m² per a nou Habitatge, AGUILÓ Disseny de la pàgina web d'ESPAISMÈDICS Disseny de la pàgina web de RADDI ARQUITECTES Disseny gràfic. Invitacions Gran rehabilitació en Hab. Unifamiliar tester de 265 m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar en edificació testera, de 250m², RASQUERA Habitatge Unifamiliar entre mitgeres de 335 m², LA SERRA D'ALMOS Habitatge Unifamiliar entre mitgeres, de 180m², TIVISSA Habitatge Unifamiliar tester de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Imatge corporativa i disseny d'etiquetes. CELLER CEDÓ ANGUERA Nova aula d'entorn rural de 220 m². RIBERA D'EBRE Nova Clínica Veterinària en planta baixa. ULLDECONA Nova Conselleria de Medi Ambient. PALMA DE MALLORCA Nova Passarel, la de vianants, TIVISSA Nova zona esportiva. BARCELONA Ponència raddiARQUITECTES Escola Sert - COAC Tarragona. 2016 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2008 Presentació Concurs Antic Colonial de Porcelanosa. 2009 Proposta nova façana interior del CELLER CEDÓ ANGUERA Reconversió d'antic corral de 305m² en Habitatge, LES PILES Reconversió d'antic corral en Habitatge de 250m², STA. COLOMA DE QUERALT Reconversió d'antic magatzem en Hotel Rural de 790m², PRATDIP Reconversió de magatzem de 175m² en Habitatge Unifamiliar, ALBIÓ Reforma d'habitatge existent + llicència d'activitat - Per a la nova clínica dental ´Mint´, situada a hospitalet de l´nfant Reforma i disseny de cuina en Habitatge Unifamiliar, TIVISSA Reforma i interiorisme en un centre de fisioestètica, BARCELONA Reforma interior d'un pis a l'Eixample Esquerre, BARCELONA Reforma interior en bany i vestidor, en un pis a Gran Via, BARCELONA

Reforma i disseny de cuina en Habitatge Unifamiliar, TIVISSA

REFORMA I DISSENY DE CUINA EN HABITATGE UNIFAMILIAR ENTRE MITGERES, AL MUNICIPI DE TIVISSA

Any: 2008
Ubicació:  Tivissa – Tarragona                                                                                                                                      
Client: Privat
Superfície: 15 m²
Equip: raddi ARQUITECTES

En aquesta intervenció es renova al cent per cent la cuina existent de l'habitatge unifamiliar. Es busca una cuina que sigui molt més pràctica que l'existent i que aporti la màxima capacitat d'emmagatzematge. És per això que s'estructurarà amb dues línies clares:

- Per un costat la zona lineal de treball, amb un sobre continu a tot el llarg i amb mobles alts per emmmagatzematge,

- Per l'altre costat tota una paret de mobles en columna on s'hi situa la nevera, el congelador, forn i microones i una petita dispensa.

El gran canvi d'aquesta intervenció és l'aprofitament de l'actual pati de llums com a part integrada a la cuina. Actualment aquest pati és totalment inaccessible i amb la nova distribució es pretén tot el contrari: dotar-lo de dues sortides directes i col·locar-hi dos mobles columna més com si es tractés d'una part més de la nova cuina. D'aquesta manera es guanya espai, llum i facilitat d'accés al petit espai del pati.

TermThumbnail